Bujinkan Kaigozan Dojo välkomnar er till ännu ett seminarium...

Temat för detta seminarium kommer att vara NINPO/NINJUTSU och SHINKEN KATA. Dean kommer att inkludera all sin erfarenhet och lära ut äkta Ninpo stridskonst från träningar med Hatsumi Soke i Japan, sin tid som Polis, som medlem av SJP Alpha och SPECWOG (SPECcial Warriors Operation Group).

Dean har tränat budo i 35 år, han är en före detta Polis och medlem i SJP (Special Police Force - SWAT) i Kroatien. Dean driver numera SPECWOG och är också huvudinstruktör, hand grundade också Tactical Technic Combat System T.T.C.S. För hans fulla resume se dessa hemsidor, Bujinkan i Kroatien och SPECWOG.

Lägertema: Ninpo/Ninjutsu Shinken-kata (ta med de vanliga träningsvapnen)

Instruktör: Dean Rostohar 15th Dan (Kroatien)

Plats: Lägret hålls i Kaigozan Dojo på Sveavägen 130

Schema: 26-27 September 2009, Lördag kl 11:00-18:00 (inkl längre lunch paus). Söndag kl 11:00-15:00 (inkl kort lunch paus). Vi öppnar upp dojon ca 30 minuter innan vi börjar. Försök komma tidigt så att vi hinner med registreringen och kan starta i tid.

Pris: Om du anmäler dig och vi har din betalning på vårat konto innan så får du lägerpriset rabatterat till 780 kr eller 500 kr för en dags träning. Om vi inte har din betalning i tid eller om du betalar senare utgår rabatten, och då kostar lägret 850 kr, eller 500 kr för en dag. i mån av plats

Lunch: Vi kan endast erbjuda lunch om det framgår i anmälningsformuläret. Det finns många restauranger i närheten där vi brukar arrangera läger, klicka på kartlänken ovan så ska det finnas restauranger utmärkta.

Övernattning: i dojon är gratis, ta med luftmadrass och sovsäck. Vi har dusch, toalett och kök (ingen matlagning i dojon)

Läger DVD: Vi filmar oftast våra läger och gör DVD (alltid NTSC, regionsfria som fungerar på alla moderna DVD spelare). Du kan förbeställa DVD'n för 200 kr (inkl porto) innan lägret är över. Vi skickar den till din postadress några veckor senare. Du kan senare köpa filmen och många andra äldre lägerfilmer från våra seminarier på BudoShop.se.

BudoShop.se: kommer att finnas på plats med ett begränsat utbud. var vänlig kontakta oss innan lägret om det är något speciellt du vill att vi tar med till lägret.

Anmälan: Gå till vår hemsida och fyll i anmälningsformuläret, du hittar det på några få klick. Var detta ett mejlutskick från oss, så brukar vi skicka ett anmälningsformulär i separat e-mejl.

www.kaigozan.se