Skip to content

Träningslokal lämplig för budo, kampsport, aerobics, fitness, yoga, meditation, teater till exempel uthyres i Sundbyberg på gränsen till Solna i Stockholm.

Träningsytan är ca 65kvm täckt med halvmjuka budomattor under en heltäckande presenning. Hela lokalen är 113kvm och har ett kök/myshörna, två omklädningsrum med separata duschar och gemensam toalett.

Lokalen ligger i södra delen av Sundbyberg (Lilla Alby) nära Solna Strand. Lokalkommunikationer är väldigt bra, Sundbybergs station med pendeltåg, t-bana och spårvagn ligger ca 5 min promenad norrut. Bussar går på gatan utanför.

Bokade tider / Länk till träningsgrupper

  • Fredagar 09:30-11:30 (Wilhelm)
    Fredagar 18:00-19:30 (BJJ)
  • Söndagar 12:00-14:00 (BJJ)

Om du är intresserad att börja träna, kontakta gruppen direkt med länk ovan (om den finns) eller gör ett besök och fråga instruktören.

Övriga tider är lediga för tillfället. Om du vill hyra tid hos oss kontakta oss.

Hyra tider

Vi söker mindre klubbar eller träningsgrupper att dela lokalen med, kontakta oss om ni är intresserade att hyra.

Lokalhyra efter överenskommelse, vi ser helst att ni skriver kontrakt för längre tid och sätter priserna därefter. Till exempel…

  • 1500kr/mån för ett 1-2 timmars träningspass i veckan
  • 2500kr/mån för två 1-2 timmars träningspass i veckan
  • 3000kr/mån för tre 1-2 timmars träningspass i veckan
  • 3000kr för en hel helg, kontakta oss!

Om ni vill hyra oregelbundet då och då när ni känner för det kostar det 1000kr/timme, ja tusen kronor i timmen, det är för mycket administrativt jobb med nycklar, betalningar etc. Är ni inte seriösa och vill skriva kontrakt för längre tid är vi inte speciellt intresserade.

Leave a Reply