Hoppa till innehåll

Onsdag 14/10 Extra träning med Shawn Gray från Japan

CIMG1307-1Shawn Gray har bott i Japan och tränat regelbundet med Hatsumi Soke och Shihan i nästan 15 år nu. Förra helgen höll han ett mycket uppskattat träningsläger i Norrköping (se tidigare artikel).

Han är i Stockholm nu och åker till England på Torsdag, och sedan hem till Japan igen. Vi har bjudit in honom att hålla ett extra träningspass nu på Onsdag kl 19:00 i Kaigozan Dojo på Sveavägen.

Så tag chansen att träna med en Shihan som tränat med Hatsumi Soke under hela året, och kan förmedla feelingen från de Japanska träningarna bättre än oss som endast tränar några veckor per år med Soke.

Observera att detta är en extraträning och avgiften för Kaigozan medlemmar är 50:-, och 100:- för övriga. Allting går oavkortat till Shawn.

Planen efter träningen är väl ungefär att vi ska fira av honom och tacka för den här gången på någon lokal pub/restaurang. Ni är välkomna att följa med, mer om det på Onsdag.

Vi hoppas på en bra uppslutning från klubben och övriga klubbar, vi har den stora lokalen så det är inga problem med utrymmet (därför tar vi inte in anmälningar, det finns plats för alla!).

PS Sprid detta vidare till era klubbkompisar!

Välkomna!

/Mats

2 kommentarer till “Onsdag 14/10 Extra träning med Shawn Gray från Japan”

  1. Pingback: Shawn Gray gästade Norrköping Kaigōzan dōjō | Kaigōzan dōjō

Lämna ett svar