Skip to content

Alla kan träna. Vi ser till den enskilda personen – varken kön, ålder eller ursprung har betydelse. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av kampkonst eller idrott.

Träningstider

 • Tisdagar kl 19:30-21:00
 • Torsdagar kl 19:30-21:00

Adress

Albygatan 117, Sundbyberg
(Observera att ingången är på andra sidan av huset, gå runt uteserveringen)

Avgifter

 • Vi bjuder på de två första träningarna
 • Årsavgift (Jan-Dec) 4000kr
 • Halvår (Jan-Jun/Jul-Dec) 2500kr
 • Månadsavgift 500kr
 • En träning 100kr

PlusGiro 322109-0

Alla avgifter skall betalas till vårt plusgiro. Var vänlig ange vad betalningen gäller som referens.

Vad vi tränar

Bujinkan budō-taijutsu bygger på nio traditionella japanska kampformer, samlade under organisationen Bujinkan dōjō. Samlingsnamnet för alla de stilar och tekniker som ingår kallar vi för budō-taijutsu. De äldsta av dessa är från tusentalet. I budō-taijutsu ingår japanska självförsvarstekniker ur alla aspekter, men utgångspunkten är taijutsu – obeväpnad strid.

I budō-taijutsu finns inga tävlingsmoment, den personliga utvecklingen finner du i själva träningen. Teknikerna i budō-taijutsu sträcker sig långt tillbaka i den japanska militära historien. Kopplingen till slagfältet och samurajernas stridskonst är levande, men känslan av att möta en motståndare i strid är tidlös och det gör att budō-taijutsu även idag är en kampkonst med effektivt självförsvar som passar alla som är intresserade av genuin budō.

Vårt motto

Alla Kan

Vart än jag går, är alla lite säkrare när jag är där.
Var än jag är, har den i nöd en vän.
När jag återvänder hem, är alla glada för att jag är där.

Krigarens trosbekännelse av Robert L. Humphrey

Anmälan; Nej vi vill inte ha anmälningar!
Om du vill börja träna så kommer du till oss och pratar med instruktören.
Glöm inte ta med träningsoverall om du vill provträna.
Kom i tid!

Promo Video

Vi gjorde denna promo video 2008, den är gammal men visar forfarande ganska mycket om hur ett träningspass kan gå till. Alla träningspass skiljer sig från andra, vi är inte tråkiga på det sättet. Bortse från ljudet, vi hade använt musik utan tillstånd så vissa segment är ljudet borttaget.

När man kan börja träna

Vi ser inte på träningar som terminsvis, utan när vi beslutar oss för att börja träna så börjar vi träna oavsett tid på året. Att börja träna är ett livstidsval, därför välkomnar vi er när som helst på året och är villiga att ge er ett förmånligt pris till nästa termin startar.

Vem kan/får träna hos oss

Vi har tyvärr inga barngrupper, för barn rekommenderar vi judo. På Vi har en åldersgräns från 15 år och uppåt.

Vi accepterar inga kriminella eller labila personer som har uppsåt att missbruka det vi lär ut. Vi förbehåller oss rätten att neka personer till träning. Om till exempel vi känner på oss att det finns en risk att någon skapar fara för sig själv eller andra. Vi accepterar inte heller personer som skapar intriger i klubben genom ryktesspridningar, manipulation och dyligt.

Vad man bör tänka på när man kommer till träningen

 • Träningen börjar på det klockslag som står i schemat. För att hinna byta om rekommenderar vi att du kommer en kvart innan utsatt tid.
 • Om du är sen ta kontakt med instruktören innan du rusar in.
 • Som nybörjare går det bra att träna i vanliga träningskläder. Efter första graderingen rekommenderar vi att du köper en gi, en traditionell träningsdräkt. På fötterna bär vi strumpor eller tabi (japanska mockasiner).
 • Vi har dusch och omklädningsrum för herrar och damer.
 • Lämna inga matrester (inte ens i papperskorgarna) kvar i dojon, kvarglömda kläder och handdukar kastas.