Hoppa till innehåll

Välkommen till Kaigozan Dojo – Utforska Bujinkan Budo med oss

Stig in i världen av Bujinkan, en plats där tradition möter nutid. Hos Kaigozan Dojo erbjuder vi en öppen och välkomnande miljö för alla som är intresserade av att lära sig den ädla konsten av japansk kampkonst.

Kort historia om vår art

Bujinkan Budo för samman nio historiska japanska kampskolor, vars tekniker har finslipats genom århundraden av samurajer och ninja. Medan vår ärade stormästare Hatsumi Masaaki nu har pensionerat sig, lever hans läror och den rika traditionen vidare genom oss. Vi är dedikerade till att förvalta och vidareutveckla dessa tidlösa tekniker för självförsvar och personlig utveckling.

Träningen i Kaigozan Dojo

Här prioriterar vi traditionell träning samtidigt som vi betonar dess funktionella värde i dagens samhälle. Från obeväpnade tekniker till vapenhantering, vår undervisning täcker ett brett spektrum för att stärka sinne, kropp och själ.

Kom igång

Nyfiken på att börja? Det är enkelt att komma igång – inga föranmälningar krävs. Besök oss och ta en pratstund med våra instruktörer. Om du vill prova på, kom ihåg att ta med träningskläder.

När du kan börja

Hos oss finns inga starttider. Din träning börjar när du känner dig redo. Vårt mål är att träningen ska vara en del av livet, så vi välkomnar nya medlemmar året runt.

Åldersgräns

Från 15 år och uppåt, öppnar vi våra dörrar. Vi eftersträvar en trygg och respektfull miljö, och förbehåller oss rätten att guida medlemskap för att skydda denna atmosfär.

Första träningen

För att maximera din tid med oss, rekommenderar vi att du anländer en kvart tidigare. Till en början är vanliga träningskläder allt som behövs. När du fortsätter din resa, kan en traditionell gi bli nästa steg.

Ta steget in i Kaigozan Dojo och upptäck djupet av Bujinkan Budo. Här väntar en resa fylld med lärande, utveckling och gemenskap.

Träningstider

  • Tisdagar 19:00-21:00
  • Torsdagar 19:00-21:00

Avgifter

  • Provträning är gratis
  • Årsavgift (Jan-Dec) 4500kr
  • Halvår (Jan-Jun/Jul-Dec) 2750kr
  • Månadsavgift 600kr
  • En träning 150kr