Hoppa till innehåll

26-27 September arrangerar vi ett läger med Dean Rostohar från Kroatien

web-top

Temat för detta seminarium kommer att vara NINPO/NINJUTSU och SHINKEN KATA. Dean kommer att inkludera all sin erfarenhet och lära ut äkta Ninpo stridskonst från träningar med Hatsumi Soke i Japan, sin tid som Polis, som medlem av SJP Alpha och SPECWOG (SPECcial Warriors Operation Group).

Dean har tränat budo i 35 år, han är en före detta Polis och medlem i SJP (Special Police Force – SWAT) i Kroatien. Dean driver numera SPECWOG och är också huvudinstruktör, hand grundade också Tactical Technic Combat System T.T.C.S. För hans fulla resume se dessa hemsidor, Bujinkan i Kroatien och SPECWOG.

Missa inte detta fantastiska läger, anmäl er på denna sida snarast (klicka på Application fliken)
https://kaigozan.se/seminars/2009-09-26/

For more inspiration see this page with pictures!

Lämna ett svar