Hoppa till innehåll

Holger Kunzmann, 30:e April – 1:a Maj i STHLM

Holger Kunzmann från Tyskland gästar Stockholm och Kaigōzan Dōjō den 30:e April och 1:a Maj 2011.

Holger är ingen främling för oss, detta är 5:e gången vi bjudit hit honom för ett seminarium i Stockholm (2007, 2008-1 -2, 2009-1 -2, 2010).

Anmäl dig i tid, antalet platser är begränsat och de som anmäler sig och betalar i förskott har förtur.

Tema = Gyokko-ryū

Pris för seminariet

Lägret kostar 850 SEK för båda dagarna eller 500 SEK för en dag. Observera att platserna är begränsade och vi vill fylla dojon med 25 deltagare båda dagarna (varken mer eller mindre för att hålla budget). De som betalar först har förtur och en garanterad plats!

Betalningsmetoder

Vi rekommenderar och föredrar att betalningar inom Sverige görs genom en vanlig PG inbetalning till
PG 310 765-3 (Kaigozan Dojo).Välj vilka dagar du vill träna i rull-listen nedan och klicka på PayNow knappen. Observera att vi tar ut en extra avgift på 50 SEK för PayPal betalningar. Glöm inte fylla i anmälningsformuläret nedan

Plats

Lägret är i vår egen lokal på Albygatan 117 Sundbyberg, Stockholm med begränsat antal deltagare.

Träningsschema

Fredag: Om det blir en extra träning så kostar den 100 SEK för lägerdeltagare och 200 SEK för övriga. Vi uppdaterar här när detta är bestämt med instruktören.
Lördag: Träningen startar kl 11:00 och slutar ungefär kl 18:00. Vi öppnar upp 30-40 minuter innan för registrering och uppvärmning. Vi kommer att ha kortare pauser och en längre lunch under dagen. På kvällen har vi middag på restaurang med Holger för de som är intresserade.
Söndag: Träningen startar kl 11:00 och slutar ungefär kl 15:00. Observera att vi har endast några kortare raster så ta med ett mellanmål så att ni klarar er. Efter allt är avslutat så blir det middag om någon är intresserad att hålla den trötta arrangören sällskap ett tag.

Läger DVD

Kommer att filmas av BUDOSHOP.SE och finnas till försäljning några veckor senare. Lägerdeltagare erbjuds att förbeställa filmen (eller filmerna om det blir fler än en) för 200 SEK inkl porto. Förbeställningen ska vara kontant och gjord innan lägret avslutats. Detta kommer att annonseras ut under lägret.

Holger Kunzmann DVDs at BUDO SHOP

[googleform key=”dFd2eFJ0UUZoZnlmdm9kZ2VVd1I1aVE6MA” height=”1500″ width=”430″ text=”Holger seminar application”]

Tidigare seminarie-DVD med Holger Kunzmann

Finns att köpa på Kaigozan BUDOSHOP.SE. BUDOSHOP.SE kommer att finnas med på lägret, kontakta oss om ni vill att vi tar med någonting speciellt från butiken. Vi kan omöjligt ta med hela butiken, men vi tar gärna med det du vill titta på.
Vi erbjuder också bra rabatt på det mesta ur butiken under seminariet.

 

Vi gjorde också ett Facebook event, men observera att klicka “attend” där gäller inte som anmälan!

Lämna ett svar