Hoppa till innehåll

Dean Rostohar i Oktober

Dean Rostohar och Hatsumi Soke. September 2011 fick dean utmärkelsen Bufu-ikkan menkyou.

Sista helgen i Oktober arrangerar vi ännu ett träningsläger med Dean Rostohar, Shihan från Kroatien. Jag vet att jag arrangerar träningsläger med väldigt bra instruktörer väldigt ofta. Och det kan vara svårt att få tid och råd att gå på allt, men detta är ett träningsläger jag tycker att ni måste gå på mer än något annat!

Dean har precis varit i Japan och tränat med Hatsumi Soke och Shihan. Hatsumi Soke använde honom som uke många gånger för att förmedla känslan i tekniken. När Soke demonstrerar så gör han aldrig likadant, och det kan vara väldigt svårt om inte omöjligt att förstå vad han gör om man inte är den som tar emot tekniken och överlever ;-).

Varje gång Dean är i Japan så tar Soke upp honom och ber honom att demonstrera och lära ut från sin erfarenhet av riktig strid (inbördeskriget i det forna Jugoslavien) och arbete som polis. Hatsumi Soke gör detta för att visa att han tycker att det Dean har att lära ut är relevant och viktigt för oss att förstå.

Nu har vi bjudit in honom till Sverige att undervisa oss i hantering och användning av kniv och pistol, taktik och försvar. Det lär också bli ganska mycket obeväpnat försvar, och nya influenser från Japanträningarna.

Missa inte detta, vi har endast ett begränsat antal platser, och det är först till kvarn som gäller! Mer information och anmälningsformulär finns här!

Hoppas vi ses på detta fantastiska läger 🙂

/Mats

Lämna ett svar