Hoppa till innehåll

Vårnyheter från Kaigozan Dojo

KentTsword

Nu är våren här ser det ut som, det har hänt lite saker i Kaigozan Dojo. Vi blev uppsagda från lokalen och erbjöds att stanna kvar, hyresvärden ville ha 100% hyreshöjning. Vi har inte haft hyreshöjning på många år så det är förståeligt att man ville höja hyran. Vi hade förhandlingar och skrev på ett nytt kontrakt för 1 år från och med 1:a April, vi förhandlade ner hyran från 100% höjning till ca 50% hyreshöjning. Det är på smärtgränsen för oss, vi har knappt gått runt föregående år så vi får se hur det går. Vi måste ha in fler medlemmar än vi tappar eller en pålitlig klubb som vill dela lokal med oss annars är det inte säkert att vi kan förlänga kontraktet nästa år med ytterligare hyreshöjning. På grund av detta måste vi tyvärr också höja agifterna (mer info här).

Mats som hållt i de flesta träningar genom åren jobbar ofta kvällar och helger numera så han kommer när han kan, spirituellt är han alltid i dojon. Men vi har många andra kompetenta instruktörer som fyller i när han inte kan.

Kent till exempel som nyligen kom hem från sin första Japanresa för i år är en mycket pedagogisk och duktig instruktör, rykten säger att han blev graderad också, grattis Kent!

Nu i helgen (15-16 Mars) är det träningsläger i Norrköping som flera av våra instruktörer kommer att delta på. Hör av er till Mats, Kent eller Johan om ni vill hänga på! Eller fråga dom hur det var efteråt.

Om två veckor åker Mats till Japan för att träna med Hatsumi Soke.

I skiftet Maj/Juni arrangerar vi ett träningsläger med Sveneric Bogsäter och Dean Rostohar, mer info om detta kommer snart.

Eventuellt drar vi också igång barn/ungdomsträningar för ungdomar under 15 år snart, vi kommer att annonsera ut det här i god tid.

Men om ni redan är 15 år eller äldre och funderar på att börja träna tycker vi att ni ska sluta fundera så mycket. Packa ner träningskläderna i väskan och kom och träna! Svårare än så behöver man inte göra det, vi tar in nybörjare rullande hela året och det kostar ingenting att provträna.

Lämna ett svar