Hoppa till innehåll

God Jul & Gott Nytt år

Hallå!

2017 var ett bra år med bra träning, vår huvudinstruktör åkte till Japan och tränade med Hatsumi Soke och Shihan FYRA gånger och blev hedrad till (kanske Sveriges första) DAI SHIHAN. Han instruerade också för första gången i Australien.

Vi har inte varit så många som tränat i dojon som i de fornstora dagarna, men träningen har varit bättre än nånsin. Och vi har haft kul, det är det viktigaste.

Vi är kända för att inte ta några längre uppehåll, vi har sagt att om Tisdag eller Torsdag är en röd dag så tar vi oftast ledigt. Som tur är så är de flesta röda dagarna i år när vi ändå inte har träning.

– Torsdag 21/12 träningen inställd

– Tisdag 26/12 Annandag Jul (träningen inställd, i övrigt kör vi på)

2018 kommer att bli ännu bättre träning, huvudinstruktören åker till Japan i Januari igen för första gången detta år. Men vi har kompetenta instruktörer som håller ställningarna när han är borta.

Huvudinstruktören jobbar också på sin första officiella bok, det kommer att bli en milstolpe!

PS: Bujinkan Bushin Dojo hyr in sig i vår lokal så man kan TRÄNA BUJINKAN FEM GÅNGER I VECKAN om man orkar, vi berättar mer på mattan :DS

Snälla sluta skicka mejl med frågor om det är okej att provträna när vi sagt att det bara är att komma förbi och provträna och ställa frågor! Om du är över 15 år och mentalt frisk (ja, ibland kan man undra…).

Välkomna!

God Jul & Gott Nytt År!