Hoppa till innehåll

Shinken kata seminariet

Det blev ett riktigt lyckat seminarium som väckte många tankar (se bilderna i fotoalbumet). Vi var runt 50 deltagare från Sverige, Finland och Holland (plus Dean från Kroatien). Som annonserat var det försvar med och mot kniv och pistol, vilket inte så många är lika duktiga på och har så mycket erfarenhet som Dean. Han var väldigt mån om att alla skulle förstå och gick runt och hjälpte alla.

Dean instruerade också lite markkamp mot knivman, taktik på hur man agerar tillsammans med en partner, hur man skyddar sig själv eller någon annan person mot en eller flera beväpnade motståndare. Det hela var mycket lärorikt!

Många hade frågat Dean om han skulle komma tillbaka snart, och han kommer tillbaka till Stockholm ungefär samma tidpunkt nästa år så håll ögon och öron på denna hemsida. En utförligare rapport kommer senare på Kesshi bloggen.

PS Vi har redan laddat upp bilder till fotoalbumet. Förhoppningsvis kommer det också fler bilder snart!

Lämna ett svar