Hoppa till innehåll

29-30 Okt – Kniv och Pistol kurs med Dean Rostohar

Seminariet 2007

LÄGRET ÄR FULLBOKAT! VÄLKOMMEN PÅ NÄSTA LÄGER, ANMÄL DIG I TID!

Temat för detta läger är handhavande av Kniv och Pistol, självförsvar, taktik och teknik med mera. För fyra år sedan hade vi ett mycket uppskattat träningsläger med samma tema. Dean kommer att upprepa och bygga på det han instruerade förra lägret.

Dean var i Japan i September och tränade tre gånger om dagen med Hatsumi Soke och Shihan. Soke använde Dean som Uke varje träning för att låta honom känna den rätta känslan, det var mycket smärtsamt och givande. Soke gav också Dean ett diplom kallat “Bufu Ikkan”, detta är ett diplom som Hatsumi Soke endast delar ut till sina top elever. Soke bad Dean att instruera många gånger denna resa, och förklara för alla. Hatsumi Soke har sett värdet i de kunskaper Dean håller vid liv och ber honom att föra de vidare till oss andra som oftast tränar endast i en skyddad dojo. Detta var förmodligen också anledningen till att Dean fick denna utmärkelse.

Om lägret

Temat för detta seminarium kommer att vara SHINKEN KATA TAIJUTSU (verklig kamp), KNIV och PISTOL. Dean kommer att inkludera all sin erfarenhet och lära ut äkta Ninpo stridskonst från träningar med Hatsumi Soke i Japan, sin tid som Polis, som medlem av SJP Alpha och SPECWOG (SPECcial Warriors Operation Group) med mera. Det kommer onekligen bli ett fantastiskt läger, missa det inte!


Deans Födelsedags fest med Noguchi Shihan, Hatsumi Soke och Kan Shihan

Sign up now

Anmälan

Observera att vi har begränsat antal platser! De 25 första som anmäler sig och betalar har en garanterad plats. Anmäl dig nu och betala för att ha din plats garanterad!

Anmälan: Anmäl dig här (öppnas i nytt fönster)!

Kostnad: 800 SEK för båda dagarna eller 600 SEK för en dag. Betalas in på PG 310 765-3 senast 21:a oktober därefter kontant på lägret om plats finnes, anmäl dig först!

Plats: I Kaigozan Dojo, Albygatan 117 i Sundbyberg. Observera att ingången är runt uteserveringen en trappa ner!

Tider: Lördag kl 11:00-17:00, Söndag kl 10:00-16:00 (ca tider), exakta tider meddelas i början av oktober.

Anmälan på Facebook är för skojs skull, inget vi tar på allvar!

Vi rekommenderar att ni tar med en träningskniv och pistolatrapp. OBS! Inga skarpa vapen tillåts!

Om Dean Rostohar

Dean är känd för att vara praktisk och effektiv när det gäller tekniker som ska fungera i verklig kamp, i strid som självförsvar. Dean har tränat budo i över 35 år, han är en före detta Polis och medlem i SJP (Special Police Force – SWAT) i Kroatien. Dean driver numera SPECWOG och är också huvudinstruktör, hand grundade också Tactical Technic Combat System T.T.C.S. För hans fulla resume se dessa hemsidor, Bujinkan i Kroatien och SPECWOG.

Knife and Pistol Fighting DVD

Kniv & Pistol lägret September 2007

Läs här om det förra Kniv och Pistol lägret vi hade med Dean för fyra år sedan. Här är en artikel från lägret för två år sedan. KAIGOZAN BUDO SHOP har DVD från alla tidigare läger, klicka på bilden här bredvid så kommer du till förra Kniv och Pistol lägrets DVD eller här för alla andra filmer med Dean.

Några YouTube klipp från hans seminarier

httpv://www.youtube.com/watch?v=VYy84i6Qhdk

httpv://www.youtube.com/watch?v=fHRp2j9s9qE

httpv://www.youtube.com/watch?v=EYz_FzkR858

2 kommentarer till “29-30 Okt – Kniv och Pistol kurs med Dean Rostohar”

  1. Pingback: Modern warrior coming to Stockholm in October | 8þ Kabutoshimen

  2. Pingback: Dean Rostohar i Oktober - Kaigōzan dōjō | Kaigōzan dōjō

Lämna ett svar